November - 2020

NePoToSrCePeSo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
Statistika strani...

Skupaj objav 605
Skupaj ogledov 1273516 strani
Oddano glasov 1115

Skupaj 1937549 prikazov
Skupaj 53287 obiskov
Online 4 obiskovalcev

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Franci Štiberc

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani ŠK Branik - Maribor!

 Nedelja, 06. december 2015 08:52:58 - Novice

5. večerni turnir - Miklavžev turnirOtvoritveno potezo v partiji Miran Lipovšek : Georg Mohr, je dal predsednik ŠK Branik Silven Majhenič.

Šahovska kluba Branik in Kovinar iz Maribora sta s skupnimi močmi že petič pripravila večerni šahovski turnir na pet minut razmišljanja po igralcu. Turnir je potekal v Domu kulture v Miklavžu pri Mariboru. Udeležence je v imenu občine Miklavž pozdravil župan Leo Kremžar. Turnirja se je tokrat udeležilo nekaj manj šahistov kot je bilo pričakovano. Tekmovalo je 48 tekmovalcev. Turnirja so se udeležili tudi povabljeni gostje iz Hrvaške in BIH. Tokrat je bil to eden najmočnejših turnirjev do sedaj.Žvarc Tomaž – desno ni bil kos zmagovalcu turnirja Georgu Mohru - levo.

Zmagovalec turnirja je po pričakovanju po 29. kolih in šestih urah igranja postal GM Georg Mohr iz ŽŠK Maribor pred dvema branikovcema FM Darkom Supančičem in FM Draganom Simičem. Četrto in peto mesto sta z istim številom točk kot tretjeuvrščeni Simič osvojila tudi FM Peter Kokol iz ŽŠK Maribor in soorganizator večernega turnirja MK Franc Virtič iz ŠK Kovinar.Gost iz BIH Rifat Delič – levo proti Samu Virtiču - desno.


Najboljši tujec je bil hrvaški šahist Ivica Hergotič levo.

Najboljši mladinec je bil MK Urban Čretnik iz ŽŠK Maribor na sedmem mestu, najboljša članica WFM Lea Števanec Lea 23. mestu in najboljši veteran je bil MK Karel Cojhter iz ŽŠK Maribor, ki je zasedel dvanajsto mesto. Turnir je korektno vodil arbiter Boris Perkovič, FA.Ženski derbi Lea Števanec - levo proti Narcisi Mihevc Mohr - desno.


Tretjeuvrščeni Dragan Simič - levo je bil po turnirju zelo zadovoljen z rezultatom.

Rezultati turnirja na ŠZS: ...klikni za ogled

Ocena:   Ogledov: 3019  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!


Komentarji:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|