November - 2020

NePoToSrCePeSo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
Statistika strani...

Skupaj objav 605
Skupaj ogledov 1273539 strani
Oddano glasov 1115

Skupaj 1937577 prikazov
Skupaj 53287 obiskov
Online 1 obiskovalec

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Franci Štiberc

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani ŠK Branik - Maribor!

 Sreda, 30. december 2015 11:32:22 - Novice

VIP turnir ŠK Branik Maribor

VIP turnir ŠK Branik Maribor

Vsakoletnega zaključnega decembrskega šahovskega turnirja, ki ga pripravlja ŠK Branik Maribor v sodelovanju s prijateljskima kluboma ŠK Kovinar Maribor in ŠK Gambit Maribor, se je v prostorih ŠK Gambit – pri Kirbišu udeležilo 21 igralcev - šahistov, ki so tako ali drugače zaznamovali leto 2015.Zahvala predsedniku ŠK Gambit Milanu Kirbišu – levo, za njegovo gostoljubje.


Zmagovalec prijateljskega turnirja (v sredini) ni bil do nasprotnikov nič kaj prijateljski

Igrali smo 20 partij na 5 minut razmišljanja po igralcu. Kljub temu, da je bil to tako zvani VIP turnir prijateljskega značaja zmagovalec turnirja FM Supančič Darko ni bil do nasprotnikov nič kaj prijateljski, saj je v 20 partijah oddal le en remi. Od nastopajočih je pozitivno presenetil MK Habjanič Avgust iz ŠK Gambit, ki je zasedel 3. mesto pred mnogimi renomiranimi igralci, kot so MK Žugaj Fjodor iz ŠK Kovinar na 4. mestu, FM Simič Dragan iz ŠK Branik na 5. mestu in MK Virtič Franc ml. iz ŠK Kovinar na 6 . mestu. Dobro uvrstitev so dosegli tudi najbolj znani šahovski trener v Mariboru MK Špelec Darko z 7. mestom, večni gost Branikovih VIP turnirjev MK Vučko Jože iz ŠD Lendava z 8. mestom in dr. Bajec Tomaž iz ŠK Branik z 9. mestom. Prvo deseterico zaključuje MK Stavanja Milan – bivši predsednik ŠK Kovinar. Ostali igralci so igrali v okviru svojih možnosti, med njimi sta bila še najbolj zadovoljna z svojim rezultatom tudi Branikovca Srebre Beno na 13. mestu in Filipovič Dragan na 14. mestu.Vsi trije predsedniki na kupu od leve Silven Majhenič, Milan Kirbiš in Franc Virtič ml.


Tajnik ŠK Branik-a se je zahvalil uredniku spletne strani za njegovo delo.


Bajec Tomaž – desno je bil zadovoljen s svojo igro.


Špelec Darko – levo najbolj znani šahovski trener v Mariboru v društvu s predsednikom ŠK Gambit Milan Kirbišem.


Habjanič Avgust v sredini najbolj presenetil na turnirju.

Igralci – šahisti so na koncu turnirja prejeli praktične nagrade in bili pogoščeni z hrano in pijačo. Med gosti na turnirju je bil tudi tehnični urednik internetne strani ŠK Branik Maribor g. Franci Štiberc, kateremu se je vodstvo ŠK Branika zahvalilo za njegovo dosedanje in prihodnje delo.Letni ciklus tekmovanj je zaključen, rezultati znani, nagrade podeljene. Ostane mi še edino, da se v imenu kluba in seveda v svojem imenu zahvalim Miranu Zupetu - tajniku kluba, za njegov trud, kajti moramo priznati, da brez njega ne bi bilo nič od tega. V letu 2016 mu želim veliko zdravja, seveda tudi vsem ostalim članom kluba in njihovim najbližjim. Silven Majhenič.

Skupni rezultati turnirja: ...klikni za ogled


Ocena:   Ogledov: 3157  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!


Komentarji:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|