November - 2020

NePoToSrCePeSo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
Statistika strani...

Skupaj objav 605
Skupaj ogledov 1273552 strani
Oddano glasov 1115

Skupaj 1937598 prikazov
Skupaj 53287 obiskov
Online 5 obiskovalcev

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Franci Štiberc

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani ŠK Branik - Maribor!

 Petek, 28. avgust 2015 10:11:03 - Novice

Šahovska šola ŠK BranikVABILO ZA VPIS V ŠAHOVSKO ŠOLO


Najstarejši šahovski klub v Sloveniji bo s pridobljenimi novimi klubskimi prostori (pod staro tribuno v Ljudskem vrtu) spet postal središče šahovskega dogajanja na levem bregu Drave. Trdno smo odločeni, da bomo šahu vrnili ugled, ki mu pripada, in s tem izpolnili svoje poslanstvo v popularizaciji »kraljevske igre«. Med najpomembnejšimi dejavnostmi bo prav gotovo brezplačna šahovska šola (do konca prvega polletja) za začetnike in tiste, ki šah že poznajo, a bi se radi poglobili v to igro in dosegli višjo raven veščine igranja.V šahovsko šolo bomo vpisovali v drugi polovici septembra (predvidoma v ponedeljek, 21. septembra 2015). Imamo ustrezen trenerski in pedagoški kader za vodenje mladih po neskončnih labirintih šaha. Pomen in vzgojno-izobraževalno vlogo šaha v rasti mladih ne moremo dovolj poudariti: z raziskavami je neštetokrat ugotovljeno in v praksi potrjeno, kako zelo ugodno šah vpliva na porast splošne šolske uspešnosti ! Longitudinalne študije so pri učencih, ki se ukvarjajo s šahom, (med drugim) razkrile bistveno izboljšanje na področjih logičnega mišljenja, prostorskih predstav in iznajdevanja v novih učnih situacijah.

Zato Vas vabimo, da se nam v naših prizadevanjih pridružite, vpišete v šahovsko šolo in naš klub mlade, ki jih zanima ta »igra vseh iger«. Po elektronski pošti zupem@hotmail.com ali na povezavi Sporočilo se lahko prijavite že pred 21. septembrom – navedite ime in priimek, letnico rojstva in ime šole.

Ocena:   Ogledov: 2828  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!


Komentarji:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|