Julij - 2024

NePoToSrCePeSo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  Statistika strani...

Skupaj objav 701
Skupaj ogledov 1804192 strani
Oddano glasov 1269

Skupaj 2796618 prikazov
Skupaj 109054 obiskov
Online 1 obiskovalec

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Franci Štiberc

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani ŠK Branik Maribor!

 Sreda, 28. december 2022 21:46:56 - Novice

Branikov VIP turnirPred božiènimi prazniki smo se Branikovci zbrali pri našemu sponzorju g. Darko Babièu, ki je tako kot lani tudi letos sprejel in pogostil èlane Branika in preostale, ki so ali še vedno sodelujejo z našim šahovskim klubom. O pomembnosti sreèanja prièa udeležba znanih šahovskih imen, kot so GM Marko Tratar, FM Suad Osmanbegoviæ in FM Danijel Vombek, ki se ne pojavijo na tekmovanjih »kar tako«.


V osredju dogajanja je bil šahovski turnir, ki se je prièakovano odvijal v prijateljskem vzdušju in s postranskim pomenom konènih rezultatov. Prvo mesto je nekoliko presenetljivo vendar zasluženo osvojil Denis Šoštariè. Denis je že prepoznaven mariborski »cugeraš«, ki se ga v tako moèni konkurenci ni uvršèalo med glavne favorite. Z zmago je ponovil lanski uspeh, tako da bo na naslednjem klubskem sestanku potrebna razprava o prehodnem »VIP« pokalu.
Šoštarièu je sledil Nejc Drnovšek, ki si je privošèil preveè remijev, da bi lahko zmagal turnir. Podobno usodo je doživela preostala »Branikovska elita«, ki so si porazdelili od 3. do 8. mesta. Kot izjemo se lahko izpostavi petouvršèenega in glavnega favorita turnirja, GM Marko Tratarja, ki je nadigraval svoje nasprotnike, vendar ob tem zahajal v nerešljive èasovne stiske.Od aktivnih èlanov kluba se je pogrešalo predsednika kluba Silvena Majhenièa, ki je bil odsoten zaradi bolezni, našega najpomembnejšega »tujca« Mladena Trbojeviæa in klubsko legendo Franca Virtièa, ki je imel obletnico.


G. Darko Babièu se še enkrat zahvaljujemo za povabilo in organizacijo sreèanja.


Konèno stanje:


Ocena:   Ogledov: 470  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!


Komentarji:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|