Oktober - 2022

NePoToSrCePeSo
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Statistika strani...

Skupaj objav 655
Skupaj ogledov 1553612 strani
Oddano glasov 1215

Skupaj 2441273 prikazov
Skupaj 81121 obiskov
Online 1 obiskovalec

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Goran Krulić

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani Šahovski klub Branik Maribor!

 Ponedeljek, 08. junij 2020 07:36:40 - Novice

5. obletnica obstoja spletne strani4. junija 2020 je minilo pet let od začetka delovanja spletne strami na naslovu - www.sah-branikmb.si in vzornega sodelovanja. Da je stran vedno aktualna ima največ zaslug bivši tajnik kluba in organizator šahovskih turnirjev gospod Miran Zupe. V tem času smo objavili 576 prispevkov o klubskih dejavnostih in druženju članov kluba. Lani je klub praznoval tudi častitljivo 100. obletnico obstoja (1919 - 2019).
Spletna stran ŠK Branik - Maribor

Spletna stran je še v demonstracijski obliki in je namenjena kot prikaz možnih funkcij in prikazov vsebine ter razvoju in dopolnitvi programja spletne strani. Trenutno se nahaja kot pod domena na spletni strani www.phpzofa.net . Pri oblikovanju spletne strani lahko sodelujete tudi vi - vsak vaš predlog bo dobrodošel. Po končanem testnem obdobju bomo spletno stran s vsemi prispevki preselili na njeno pravo lokacijo - domeno:

www.sah-branikmb.si

Po preselitvi se za vse, ki z veseljem obiskujete našo spletno stran, ne bo nič spremenilo - samo povezava bo druga in končna.

Vsebina spletne strani je razdeljena na naslednje rubrike:

 • Aktualno
  vse aktualne šahovske novice in prispevki iz šahovskega dogajanja
 • Tekmovanja
  objave in rezultati šahovskih turnirjev v organizaciji ŠK Branik - Maribor
 • Člani
  prispevki in objave tekmovanj članske ekipe - ekipna državna in mednarodna tekmovanja, ljubileji in šahovski dosežki članov in podobno
 • Mladina
  šahovski krožki, dosežki naših mladincev - državna tekmovanja, nasveti za boljši šah
 • Vse o šahu
  rubrika je namenjena za vse šahovske zaprisežence in sladokusce - prispevki o svetovnem in domačem šahovskem dogajanju, analize partij, šahovska razmišljanja, prispevki za boljši šah in podobno
 • Uradno
  podatki o klubu, občni zbori, članarina, vizija in vloga šahovskega kluba in še...

Ker smo odprti za dobre ideje, bomo vsebino tudi v bodoče bogatili z zanimivimi prispevki z raznih področij predvsem pa z dogajanji iz šahovskega življenja...

Spletna stran je enoletna donacija urednika prvega Slovenskega šahovskega portala ICP - ki omogoča spletno igranje šaha, ki bo vodstvu kluba nudil vso tehnično pomoč pri urejanju vsebin spletne strani.

Ocena:   Ogledov: 537  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!


Komentarji:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|