Oktober - 2022

NePoToSrCePeSo
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Statistika strani...

Skupaj objav 655
Skupaj ogledov 1553619 strani
Oddano glasov 1215

Skupaj 2441287 prikazov
Skupaj 81121 obiskov
Online 1 obiskovalec

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Goran Krulić

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani Šahovski klub Branik Maribor!

 Torek, 20. september 2022 22:45:41 - Novice

Drugi vikend državne ligeMed 9. in 11. 9. se je odigrala druga tretjina državne članske lige. V partijah proti ŠK Triglav Krško in ŠK Trebnje BMP smo obakrat zmagali s 4:2 brez večjih pretresov. Največ težav nam je povzročil novouvrščeni ŠK Kočevje, s katerimi smo igrali neodločeno, čeprav končni rezultat dolgo ni bil jasen. K dobrim rezultatom je botrovala dobra forma večine igralcev, ki so dosegali dve ali več točki. Morda se lahko izpostavi našega najboljšega igralca, velemojstra Marko Tratarja, ki je na prvi mizi, proti najmočnejšim nasprotnikom, dosegel dve zmagi in remi.

V središču pozornosti je bil dvoboj v petem kolu med dvema vodilnima ekipama Tajfun ŠK Ljubljana in ŽŠK Maribor Poligram, za katerega se je pričakovalo, da bo odločal o prvem mestu. Na prvih mizah so nastopili elitni igralci, vključno z indijsko zvezdo Erigaisi Arjunom, ki je na ratinški lestvici trenutno med prvimi dvajsetimi igralci sveta. Dvoboj je z minimalno zmago pripadel Mariborčanom, ki bodo verjetno prvaki, če si ne bodo privoščili kakšnega debakla v zadnjih treh krogih.

V zadnji vikend lige, ki bo v zadnjem tednu oktobra, bomo vstopili usidrani na četrtem mestu. Na tretjem mestu je ŠD Ptuj, ki je še realistično »ulovljiv«, glede na težji razpored, ki ga čaka v zadnjih treh kolih. V vsakem primeru se v ligi obetajo razburljivi zadnji trije krogi.


Stanje lige po šestih kolih:


Rezultate lahko spremljate na uradni strani šahovske zveze (https://www.sah-zveza.si/prireditve/festival/193) in chess-results (http://chess-results.com/tnr667764.aspx?lan=1.)

Ocena:   Ogledov: 56  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!


Komentarji:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|